bezinning
bos
teambuilding
kampvuur
boomstamloopparcours
Vijf veelzijdige jeugdlogies voor groepen

Voor groepsactiviteiten van scholen, (jeugd)verenigingen en andere groepen. Mooi onderhouden gebouwen in een groene omgeving. Laat je verwennen met huisbereide en verse maaltijden in onze volpensionformule. Of kook je liever zelf? In bepaalde gebouwen kan je ook voor deze formule kiezen. We blinken uit met onze talrijke werklokalen, flexibiliteit en persoonlijke service. Kom ons ontdekken!

Mountainbikeroute

Mountainbikeweekend in 'De Kalei'

Inoefenen en warm rijden op ons heuveltje om daarna te genieten van eindeloze mountainbikeroutes in en rond het Nationaal Park Hoge Kempen. 

Je vertrekt met je fiets vanuit De Kalei en binnen de de 500 meter zit je volop in een heuvelachtig parcours.

Zeer mooie route door een afwisselend landschap van bos, heide, zand en stenen.

Veilig opbergen van de fietsen.

Verblijf in volpension (met lunchpakket voor onderweg).

 

Spelende kinderen

Kampzomer 2020

Eindelijk: de kogel is door de kerk en Minister van Jeugd heeft op 22 mei terecht trots aangekondigd dat kinderen en jongeren deze zomer mogen genieten van een geslaagd zomerkamp. Daarvoor is hard gewerkt door heel veel verschillende mensen van de jeugdsector en de jeugdverblijven.

Ook de Chirohuizen volgen het ontwerpprotocol en draaiboeken van de jeugdverblijven, en maken zich klaar om de jeugdgroepen en onze medewerkers te beschermen. Hier is het bovendien nog een paar dagen wachten op het laatste groene licht rond de heropening van het Toerisme. Van zodra alles duidelijk is en alles is op elkaar afgestemd, wordt elke groep individueel gecontacteerd om verder concreet af te spreken. Nog even geduld dus. 

Samen spelen we het klaar!

Tevreden groepen

ACCU Heuvelland

Een dikke dikke merci voor alle goede zorgen en het lekkere eten! Het was weer een fijne week. 

Tot snel! Groetjes,
Enya en Hanne