vacature
Vacature

de Chirohuizen zoekt...

... ontdek hier onze vacatures.

Heidepark

Veelzijdig gebouw op gezellig domein

Midden in het Soete Waesland biedt Heidepark zoveel meer dan 'lekker onderdak'. Heidepark bestaat uit zeven ruime daglokalen en een volledig afgesloten terrein met zandbak, reuzenschaakspel, basketbal-, volleybal- en grasveld. We hebben alles in huis voor cursussen, bezinningsweekends, schoolgroepen, families, zang-, dans- en toneelgroepen. Weer of geen weer: iedere groep vindt altijd zijn goesting op Heidepark! De omgeving van Heidepark is zalig om te wandelen en te fietsen. Daarnaast zijn er tal van musea, recreatieparken en actieve activiteiten in de buurt. Onze gastvrije service geeft je een goed gevoel tijdens je verblijf.

Ons aanbod

  • Infrastuctuur voor groepen van 20 tot 117 personen
  • Voor vormingscursussen, bosklassen, kennismakings- en bezinningsdagen,
    groepsverblijven en -vakanties en bivakken.
  • Ruime daglokalen, omheind speelterrein van 30 are
  • Lekkere, huisbereide maaltijden
  • 50 fietsen ter beschikking voor onze gasten
  • Verblijf op maat en persoonlijk contact

DE VERSCHILLENDE VERBLIJFSFORMULES

VOLPENSION

Volpension omvat het verblijf, overnachting, gebruik van de lokalen, drie maaltijden en een vieruurtje. Heidepark voorziet huisbereide maaltijden voor groepen van 20 tot 117 personen, met aandacht voor specifieke wensen zoals vegetarisch, halal, allergenen,..

ZELFKOOK

Heidepark heeft een goed ingerichte keuken om zelf te koken voor jouw groep. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor groepen tot 56 personen.