De Hagaard

Ruim gebouw midden in 't groen

Bij De Hagaard in Overijse amuseer je je volop op het domein zelf. Dankzij de ligging tussen Leuven en Brussel is het de perfecte uitvalsbasis voor culturele uitstappen. In de omgeving zijn er heel wat mogelijkheden voor activiteiten. Het Zoniënwoud, het Planetarium en het Atomium zijn vlakbij.

Op het domein vind je een ruim, modern gebouw met ruime kamers en een groot grasveld, te midden van een groene omgeving. De verschillende werklokalen, de grote polyvalente zaal en het speelbos maken het een ideale locatie voor groepslogies. Het gebouw voldoet aan de strenge toegankelijkheidsnormen en is dus door iedereen comfortabel en zelfstandig te gebruiken. We dragen met trots ons A+ label.

 

Ons aanbod

  • Infrastructuur voor groepen van 12 tot 108 personen.
  • Lekkere, huisbereide maaltijden. Vegetarisch of glutenvrij? Geen probleem, we passen met plezier het menu aan.
  • Voor vormingscursussen, natuurklassen, kennismakings- en bezinningsdagen, groepsvakanties en bivakken.
  • Een domein van 3 hectare met bos en grasveld.
  • Verblijf op maat en persoonlijk contact.
  • A+ label voor toegankelijkheid.

 

DE VERSCHILLENDE VERBLIJFSFORMULES

VOLPENSION

Volpension omvat het verblijf, overnachting, gebruik van de lokalen, drie maaltijden en een vieruurtje. De Hagaard voorziet huisbereide maaltijden voor groepen van 12 tot 108 personen, met aandacht voor specifieke wensen zoals vegetarisch, halal, allergenen,..

Wij zetten honderd procent in op lekker en gezond eten. Bij ons vind je geen voorspelbare menu’s, we koken vaak vegetarisch en maken glutenvrij brood of koekjes op vraag van de klant. Voedselverspilling vermijden we bewust: overschotten van eten gaan met Too Good To Go de deur uit.

 

ZELFKOOK

De Hagaard heeft een goed ingerichte keuken om zelf te koken voor jouw groep. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor groepen tot 96 personen.