De Hagaard

Modern gebouw met groot grasveld

De Hagaard is de jongste telg van de Chirohuizen, gelegen in Overijse. In september 2013 werd het duurzaam jeugdverblijfscentrum, gebouwd door Toerisme Vlaanderen, geopend.

In deze moderne nieuwbouw is het aangenaam vertoeven dankzij de ruime kamers en de groene omgeving. De verschillende werklokalen, de grote polyvalente zaal en het speelbos maken het een ideale locatie. In de omgeving zijn er heel wat mogelijkheden voor activiteiten door de nabijheid van het Zoniënwoud, het Planetarium en het Atomium. Het gebouw voldoet aan de strenge toegankelijkheidsnormen en is dus door iedereen comfortabel en zelfstandig te gebruiken. We dragen met trots ons A+ label.

 

Ons aanbod

  • Infrastructuur voor groepen van 12 tot 108 personen
  • Voor vormingscursussen, bosklassen, kennismakings- en bezinningsdagen,
    groepsverblijven en -vakanties en bivakken.
  • Een domein van 3 hectare met bos en grasveld
  • Verblijf op maat en persoonlijk contact
  • Lekkere, huisbereide maaltijden
  • A+ label voor toegankelijkheid

 

DE VERSCHILLENDE VERBLIJFSFORMULES

VOLPENSION

Volpension omvat het verblijf, overnachting, gebruik van de lokalen, drie maaltijden en een vieruurtje. De Hagaard voorziet huisbereide maaltijden voor groepen van 12 tot 108 personen, met aandacht voor specifieke wensen zoals vegetarisch, halal, allergenen,..

 

ZELFKOOK

De Hagaard heeft een goed ingerichte keuken om zelf te koken voor jouw groep. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor groepen tot 96 personen.