Jeugdlogies in Brugge voor groepen

De Karmel

Ruim kasteel met speelnatuur!

Kasteel op speeldomein van 2,5 hectare, speciaal voor scholen, jeugdwerk en andere groepen!

Voor wie zoekt naar veel binnen- en buitenruimte is De Karmel hét ideale domein. Er zijn meedere zalen en lokalen die veel mogelijkheden bieden op vlak van speel- en werkruimte. Ontdek ons speeldomein met meerdere grasvelden, een boomhut, een klein speelbos en avontuurlijke activiteitenvijvers

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en netheid van De Karmel. In combinatie met de vele activiteiten in de buurt en het historisch stadscentrum van Brugge is De Karmel een ideale locatie voor groepsverblijven met kinderen of jongeren.

Het park van 2,5 hectare biedt een volledige infrastructuur voor groepsverblijven. Maak uw keuze tussen een heerlijk volpension met huisbereide maaltijden of de zelfkookformule. De Karmel bestaat uit drie gebouwen met verschillende groottes. Het mooie Kasteel, het gezellige Pand en het rustieke Koetshuis zijn perfect voor uw groepsverblijf, cursus, kamp, bosklas, openluchtklas, bezinningsdagen en familie- of vriendenweekend.
 

-> Vraag jouw verblijf aan

Ons aanbod

  • Infrastructuur voor groepen van 20 tot 191 personen
  • Voor vormingen, bosklassen, kennismakings- en bezinningsdagen,
    (jongeren)vakanties en andere groepsverblijven
  • Prachtig domein gelegen in het groen
  • Ruim aanbod aan buitenspeelmogelijkheden
  • Verblijf op maat
  • Persoonlijk contact met het Karmel-team
  • Lekkere, huisbereide maaltijden
  • A-label voor toegankelijkheid

 

 

DE VERSCHILLENDE VERBLIJFSFORMULES

VOLPENSION

Volpension omvat het verblijf, overnachting, gebruik van de lokalen, drie maaltijden en een vieruurtje. De Karmel voorziet huisbereide maaltijden voor groepen van 20 tot 191 personen, met aandacht voor specifieke wensen zoals vegetarisch, halal, allergenen,..

 

 

ZELFKOOK

Kook je liever zelf voor jouw groep, dan kan je terecht in Het Pand of in Het Koetshuis. Deze goed uitgeruste zelfkookhuizen bieden alle voorzieningen voor groepen tot 128 personen. Frietjes kunnen er niet gebakken worden.