vacature
Vacature

de Chirohuizen zoekt...

... ontdek hier onze vacatures.

gezond eten bovenaanzicht
Nieuws

Maak jij gerechten om duimen en vingers bij af te likken?

Een gratis weekend- of vakantieverblijf in ruil voor je kookkunsten? 

De Karmel

Uniek kasteel met speelnatuur

GENIET VAN 2,5 HECTARE GROENE RUIMTE

Voor wie zoekt naar veel binnen- en buitenruimte is De Karmel hét droomdomein. Ontdek een origineel gebouw, omringd door ruime grasvelden, een speelbosje en leuke activiteitenvijvers. Laat je bovendien verrassen door de hoge kwaliteit en netheid van De Karmel. In combinatie met de vele activiteiten in de buurt en het historisch stadscentrum van Brugge is De Karmel een unieke parel in Vlaanderen.

Het park van 2,5 hectare biedt een volledige infrastructuur voor groepsverblijven. Maak uw keuze tussen een heerlijk volpension of de zelfkookformule. Het mooie Kasteel, het gezellige Pand en het rustieke Koetshuis zijn perfect voor uw groepsverblijf, cursus, kamp, bosklas, openluchtklas, bezinningsdagen en familie- of vriendenweekend.

 

 

Ons aanbod

  • Infrastructuur voor groepen van 20 tot 191 personen
  • Voor vormingscursussen, bosklassen, kennismakings- en bezinningsdagen,
    groepsverblijven en -vakanties
  • Een prachtig domein gelegen in het groen met een ruim aanbod aan buitenspeelmogelijkheden
  • Een verblijf op maat en persoonlijk contact 
  • Lekkere, huisbereide maaltijden
  • A label voor toegankelijkheid

 

 

DE VERSCHILLENDE VERBLIJFSFORMULES

VOLPENSION

Volpension omvat het verblijf, overnachting, gebruik van de lokalen, drie maaltijden en een vieruurtje. De Karmel voorziet huisbereide maaltijden voor groepen van 20 tot 191 personen, met aandacht voor specifieke wensen zoals vegetarisch, halal, allergenen,..

 

 

ZELFKOOK

Kook je liever zelf voor jouw groep, dan kan je terecht in Het Pand of in Het Koetshuis. Deze goed uitgeruste zelfkookhuizen bieden alle voorzieningen voor groepen tot 128 personen. Frietjes kunnen er niet gebakken worden.