Heibrand

Karaktervolle villa in gezellig bos

Op zoek naar een groene locatie voor een leuk verblijf met je vereniging, school, familie,…? Dan is Heibrand iets voor jou!

Heibrand was oorspronkelijk een luxueuze Villa gelegen op het parkdomein Bois Joli. Op 5 mei 1950 kocht Chirojeugd vzw, Bois Joli en kreeg het de naam 'Heibrand'.

Heibrand is een domein van zeven hectare bos, speelweiden en sportvelden en zo een geschikte locatie voor grote groepen tot 248 personen. De groene omgeving en de vele werklokalen bieden de ideale setting voor een ruim aanbod aan activiteiten. Rustige indoorspelletjes of liever wandelen op het bosleerpad of een oriëntatietocht? In Heibrand kan het allemaal!

 

 

 

Ons aanbod

  • Infrastructuur voor groepsverblijven van 12 tot 248 personen
  • Voor vormingscursussen, bosklassen, kennismakings- en bezinningsdagen,
    groepsverblijven en -vakanties en bivakken.
  • Een domein van 7 hectare met bos, sport- en speelweiden
  • Lekkere, huisbereide maaltijden
  • Een verblijf op maat en persoonlijk contact

 

 

DE VERSCHILLENDE VERBLIJFSFORMULES

VOLPENSION

Volpension omvat het verblijf, overnachting, gebruik van de lokalen, drie maaltijden en een vieruurtje. Heibrand voorziet huisbereide maaltijden voor groepen van 12 tot 248 personen, met aandacht voor specifieke wensen zoals vegetarisch, halal, allergenen,..

 

 

ZELFKOOK

De Remise en de Luwte zijn te huur in zelfkook. De Luwte is enkel te huur voor de midweken van september t.e.m. juni. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor groepen tot 23 personen.

In juli en augustus wordt de Remise met de bijhorende tentengrond ook verhuurd voor bivakken voor groepen tot 60 personen.